Αναζήτηση
Close this search box.

Πώς μπορώ να ασφαλιστώ σωστά και να πληρώσω λιγότερα;

Παραθέτουμε πιο κάτω μερικά εύκολα τιπς για να διασφαλίσετε σωστή ασφαλιστική κάλυψη στην χαμηλότερη δυνατή τιμή.

Επιλέξτε πληρωμή σε μία δόση

Οι περισσότερες εταιρείες προσφέρουν ευκολίες πληρωμής σε δόσεις. Αυτό όμως ίσως να συνεπάγεται με μικρό επιπρόσθετο κόστος. Προτιμήστε προπληρωμή όπου αυτό είναι δυνατό καθώς είναι συνήθως η πιο συμφέρουσα μέθοδος αποπληρωμής. Πολλές εταιρείες προσφέρουν επιπρόσθετη έκπτωση καθώς επιβραβεύουν το γεγονός ότι λαμβάνουν ένα ποσό άμεσα και όχι σε δόσεις.

Τι γίνεται όμως όταν κάποιος αδυνατεί να πληρώσει σε μία δόση; Πρέπει να πιεστεί για να μπορέσει να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή τιμή; Φυσικά και όχι!

Στην Κόσμος Ασφαλιστική μπορείτε να επιλέξετε την αποπληρωμή των ασφαλίστρων σας σε μέχρι και δώδεκα (12) δόσεις μέσω Αυτόματης Εντολής Άμεσης Χρέωσης (Direct Debit) χωρίς οποιανδήποτε επιβάρυνση στο ετήσιο σας ασφάλιστρο

Προτιμήστε συμβόλαια με δωδεκάμηνη διάρκεια

Προτιμήστε να αγοράζετε ασφαλιστήρια συμβόλαια με ετήσια διάρκεια. Τα ασφαλιστήρια μειωμένης διάρκειας (π.χ. 4μηνα ή 6μηνα) τείνουν να είναι ακριβότερα σε σύγκριση με τα ετήσια.

Επιλέξτε την σωστή απαλλαγή/ αφαιρετέο ποσό για εσάς

Το αφαιρετέο πόσο ή απαλλαγή, είναι το ποσό συμμετοχής που επιλέγει ο πελάτης να συνεισφέρει σε περίπτωση καλυπτόμενης απαίτησης. Όσο μεγαλύτερο το αφαιρετέο ποσό τόσο χαμηλότερο το ασφάλιστρο.

 Προτιμήστε συμβόλαια με συνδυαστική κάλυψη

Υπάρχουν πολλά ασφαλιστήρια που προσφέρουν συνδυασμό καλύψεων. Τα ασφαλιστήρια αυτά είναι πιο οικονομικά σε σύγκριση με την αγορά ξεχωριστών συμβολαίων. Ρωτήστε τον σύμβουλό ή την ασφαλιστική της επιλογής σας για τις επιλογές σας και συγκρίνετε.

Προτιμήστε να ασφαλίζεστε για όλες σας τις ανάγκες σε μία ασφαλιστική Εταιρεία.

H ασφαλιστική Εταιρεία προσφέρει έκπτωση ασφαλίστρου και προνομιακή τιμολόγηση ως ανταμοιβή σε πιστούς και διαχρονικούς πελάτες.

 

Σύνδεση

Εγγραφή